Selecteer een pagina

Sinds een aantal jaar is het behalen van een diploma ontzettend relevant. Zeker in vergelijking met vroeger, vroeger waren diploma’s namelijk niet echt noodzakelijk. Daarnaast was het onderwijs minder goed. Hierdoor hadden de diploma’s minder waarde. Gelukkig is dit op dit moment niet meer zo. Sinds een aantal jaar komen er ieder jaar steeds meer goede educatievormen bij. Een voorbeeld van zo’n educatie vorm is zelf educatie. Door middel van zelf educatie is het mogelijk om je te ontwikkelen in een specifiek vak. Deze vorm van educatie is in veel gevallen via het internet. Naast zelfeducatie, is het ook mogelijk om een standaard opleiding te volgen. Dit kun je doen aan een hogeschool of een universiteit. Het nadeel van deze onderwijsinstellingen is dat het deze erg veel leerlingen aannemen. In sommige gevallen zo veel, dat het bijna onmogelijk is om iedereen voldoende aandacht te geven. Als laatst zijn er nog de NIMA opleidingen. Je kunt een Nima diploma halen in verschillende niveau’s.

20 verschillende trainingen en opleidingen van Nima

Nima opleidingen worden gegeven door SRM. SRM is als enige bevoegd om deze opleidingen te geven. Dit houdt in dat SRM als enige aanbieder is van deze trainingen en opleidingen. Er zijn in totaal 20 verschillende opleidingen van Nima. Deze opleidingen zijn veelal gericht op de marketing en communicatie. Vind je marketing en communicatie interessant en wil je graag verder komen op dit gebied? Dan kun je misschien eens kijken of een van de 20 verschillende trainingen bij je passen.

Nima C opleiding

De gerenommeerde Nima C opleiding is erg exclusief. Door deze exclusieve opleiding leer je alles op gebied van strategische marketing. Wanneer je deze opleiding behaald hebt, wordt je nog sterker in het invullen van marketingvraagstukken. Als je deze opleiding hebt afgerond, ben je een echte professional.