Selecteer een pagina

Wanneer je als ondernemer ziek wordt ben je als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het inkomen. Als ondernemer is het daarom belangrijk dat je financieel goed verzekerd bent tegen inkomstenverlies. Wanneer je weet dat je altijd voorzien bent van inkomen als er wat gebeurd, kun je met een gerust hart je werk doen.

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Je zult er waarschijnlijk niet gelijk aan denken maar een arbeidsongeschiktheidsverzekering is onmisbaar als ondernemer. Ook al leef je gezond en sport je veel, het kan gebeuren dat je een tijd arbeidsongeschikt wordt door een langdurige ziekte of invaliditeit. Als ondernemer betekent dit dan kort gezegd: arbeidsongeschikt = geen inkomen. In zo’n situatie wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is en je voor jezelf en je familie kan blijven zorgen tijdens het herstel.

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat wanneer jij als ondernemer uitvalt door ziekte of invaliditeit een inkomen in de vorm van een maandelijkse uitkering krijgt. Hierdoor ben je als ondernemer altijd beschermd tegen financiële tegenslagen.

Voor wie is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Vaak wordt een AOV afgesloten door ondernemers of zelfstandigen met of zonder personeel, of door directeur-grootaandeelhouders. Bij een langdurige ziekte kan er niet gewerkt worden en lopen deze groepen aan tegen inkomstenverlies.

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij mij?

Wil je de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering vinden die bij jou past? Met de vergelijkingstool van Yezzer kun je gratis en vrijblijvend een AOV vergelijken. Hier krijg je een overzicht van alle relevante aanbieders met de daarbij behorende premies. Zo kun je al heel gemakkelijk en snel een AOV afsluiten die bij jou past.