Selecteer een pagina

Voor veel mensen is het hebben van een creditcard ideal. Naast dat het voor particulieren prettig is om een creditcard te hebben. Is het voor de meeste ondernemers ook fijn om een zakelijke creditcard te hebben. Door deze creditcard zullen zij zich bewust worden van hun uitgaven. Naast dit voordeel, heeft een creditcard nog een aantal andere voor- en nadelen.

 

Wat zijn de voordelen van een zakelijke creditcard?

Het grootste voordeel van een zakelijk creditcard is hierboven al genoemd, je wordt bewuster van je uitgaven. Naast dat je je bewuster wordt van alle uitgaven, heb je ook minder last van administratieve rompslomp. Dit kan ervoor zorgen dat je veel tijd en hiermee ook geld bespaard. Ook is het mogelijk om je werknemers een eigen creditcard te geven.Als laatst heb je natuurlijk nog de algemene voordelen van een creditcard. Zo kun je uitgesteld betalen zonder rente, heb je een aankoopverzekering en leveringsgarantie. Je hebt dus alle algemene voorwaarden van een creditcard.

 

Wat zijn de nadelen van een zakelijke creditcard?

Het grootste nadeel van een creditcard is dat gespreid betalen niet mogelijk is. Daarnaast is het zo dat je hogere kosten zult hebben dan wanneer je gebruik maakt van de particuliere variant. Ook is het zo dat de verschillende keuzemogelijkheden veel kleiner zijn. Dit komt doordat er minder zakelijke creditcardmaatschappijen zijn dan prive creditcardmaatschappijen. Het gevolg hiervan is dus dat het maken van een goede selectie lastiger wordt. Echter heb je hierdoor wel een stuk minder keuzestress.

 

Hoe vraag ik een zakelijke creditcard aan?

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om een zakelijke creditcard aan te vragen. Je kunt online een creditcard uitkiezen. Dit kan op verschillende manieren, je kunt de verschillende creditcards vergelijken. Hierdoor weet je zeker dat je de beste creditcard voor jouw specifieke situatie vindt.