Selecteer een pagina

Wetenschappelijke functies in de begrippen financiën en kredietgeschiedenis, volgens de vereisten van de studiegeschiedenis, zijn zowel veelzijdig als veelgevlakt.

De interpretatie van de economische betrekkingen gecreëerd in het proces van opbouw, circulatie, evenals de consumptie van financiële middelen, zoals de hoeveelheid geldbronnen is grotendeels verspreid. Als voorbeeld, in ‘het standaard idee van financiële middelen’ zijn er een paar interpretaties van financiën:

Financiële middelen tonen kosteneffectieve relaties, de vorming van de fondsen van het aantal geldmiddelen, in het circulatieproces en herverdeling van landelijk bewijs van aankopen afhankelijk van zowel de distributie als het gebruik. “Deze definitie wordt behoorlijk gegeven aan de kwalen van Commercialisme wanneer cash-commodity-relaties een universeel karakter krijgen;

Financiële middelen staan ​​voor de vorming van centrale toevoegen gedecentraliseerde hoeveelheid geld middelen, efficiënte verenigingen relatief met de circulatie en het gebruik, die presteren voor de bevrediging van de toestand functies, alsmede verantwoordelijkheden evenals extra regeling van de aandoeningen van de uitgebreide meer productie .

Ten eerste verslaan financiële middelen de grenzen van de distributie en herverdeling van de nationale inkomsten, hoewel het een fundament van financiële middelen is. Evenzo zijn ontwikkeling en consumptie van het deflatiefonds, dat de component van de monetaire domeinnaam is, zeker geen lid van de distributie en herverdeling van de nationale winst (van nieuw gevormde marktwaarde gedurende een jaar), maar tot de verdeling van de huidige gevestigde waarde waard.

Deze meest recente initiële lijkt een deel van de waarde van de belangrijkste industriële fondsen, uiteindelijk wordt het feitelijk overgedragen naar de kostprijs van een voorbereid product (dat is ook de waarde) evenals na het begrijpen ervan, evenals het feitelijk is bereidde het fonds voor klinische depressie voor.

 

Zakelijke lease