Selecteer een pagina

Ben jij ondernemer in de regio Almere? Dan wil je deze kans zeker grijpen! Welke Almeerse kent het weekblad niet, Almere Deze Week wordt groot verspreid in de gemeente. Het telt ruim 91.000 verspreidingen per week. Een groot publiek dus. Maar wist je dat je als ondernemer ook de mogelijkheid hebt om te adverteren? Ze bieden verschillende opties aan om doelgroepen te bereiken. En dat is natuurlijk interessant voor als je de klantenkring wilt verbreden met het oog op meer conversie. Wij leggen in dit blog uit wat de opties zijn met betrekking tot adverten in Almere Deze Week.

Stap 1: in gesprek

Als eerst ga je in gesprek, uit het gesprek moet duidelijk worden wat het doel van de campagne is. Gaat dat over meer klanten krijgen? Meer naamsbekendheid? Of is het gewenst om een speciaal product of dienst onder de aandacht te brengen? Almere Deze Week heeft inmiddels 15 jaar ervaring in het sturen bij campagnes en kan op de juiste manier gericht advies geven.

Online of offline?

Wanneer het helder is met welk doel de campagne gaat draaien kan er worden gekeken naar het aspect online of offline. Beide bieden twee opties aan. Voor online kan je adverteren op de website van Almere Deze Week en Almere Zaken. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden voor banners. Zo kan je diverse maten uitkiezenen. Wanneer je kijkt naar offline zijn er ook twee mogelijkheden beschikbaar. Adverteren in de krant van Almere Deze Week of in de krant van Almere Zaken. Het ligt er natuurlijk geheel aan welke doelgroep je wilt bereiken. De ene doelgroep is namelijk meer actief online terwijl je andere doelgroep vaker de krant leest. Bespreek dit van te voren dus goed.

Grafisch ontwerp

Het fijne van Almere Deze week is dat je zij je kunnen ondersteunen met grafische ontwerpen. Ook wanneer je wilt adverteren maar dan in het verleden nog nooit hebt gedaan zijn zij de uitgelezen partij om je te helpen met opstarten.