Selecteer een pagina

Praat met alle zakenmensen of lees zelfs het zakelijke segment van een krant en u bent waarschijnlijk zeer geneigd om verhalen over worstelingen te volgen naar toegankelijkheid, voldoende financiële middelen om hun bedrijf te laten groeien of behouden. Maar onze experts beginnen een verandering waar te nemen in de manier waarop lokale bedrijfseigenaren toegang krijgen tot financiering, waarbij ze nu heel proactief verschillende bronnen zoeken.

Uit een enquête die is voltooid vanwege het discussieforum van het Britse discussieforum van Private Service, bleek dat 26% van de diensten verschillende financiële items uitkeek, waarbij 21% ze buiten de typische primaire High Road-financieringsbedrijven vond. In weer een andere vragenlijst uitgevoerd door de Alliantie van Kleine Ondernemingen, bleek dat slechts 35% van de respondenten in 2011 een standaard bankschuldfaciliteit gebruikte.

Dus, als financiële instellingen vaak terughoudend zijn om bijna de bedrijven met het laagste risico te bieden, hoe kan de rest van de Britse bevolking dan groei financieren? Hieronder staan ​​enkele van de meer en meer prominente verschillende bronnen van geldbeheer om te onderzoeken.

Dit lijkt misschien een vreemde bron van financiering, maar meestal rusten organisaties op obscure geldreservoirs die kunnen worden gebruikt om de ontwikkeling te financieren. Uit een dossier dat Deloitte in 2011 heeft verstrekt, bleek dat de grootste bedrijven in het VK op ₤ 60 miljard niet rendabel werkkapitaal rustten. Ondoeltreffendheid in de manier waarop kapitaal (debiteuren, aandelen en financiële instellingen) wordt behandeld, kan uw geld onterecht inperken. Contant geld kon worden ontdekt en terug in het systeem worden geloosd, waardoor zelfgefinancierde groeiprogramma’s mogelijk werden door kredietoperaties onder de loep te nemen, hoe credit rating voorwaarden worden gegeven en precies hoe uitzonderlijk remittances worden achtervolgd.

Garanderen dat verkopen optimaal worden onderhouden met behulp van beter aanbodbeheer is nog een andere plaats waar geld kan worden gestort ter ondersteuning en als fondsontwikkeling.