Selecteer een pagina

De term ‘uurtje factuurtje’ ken je vast nog wel, of de uitspraak ‘maar dan beginnen we pas met alleen de voorrijkosten’. Wanneer je dit soort termen en uitspraken hoort heb je echt het idee dat je terug in de tijd bent gegaan. Momenteel worden dienstverlening en klantgerichtheid steeds hoger gewaardeerd. Juist voor jouw bedrijf geldt: hoe efficiënter er gewerkt kan worden en hoe meer opdrachten er voltooid kunnen worden, des te blijer word je als je op de uiteindelijke rekening kijkt. Het hebben van verloren uren betekent in de regel vaak ook verloren geld. Met een duidelijke en makkelijke urenregistratie kun je heel veel winnen. Out Smart helpt je met een professioneel softwarepakket om altijd een sluitende urenregistratie en urenverantwoording af te leveren.

De voordelen van urenregistratie

Timemanagement is tegenwoordig niet alleen een veel gebruikte term binnen het bedrijfsleven, maar is ook van essentieel belang voor de planning binnen jouw organisatie. Met een compleet softwarepakket als het gaat om urenregistratie helpt OutSmart om dit goed te monitoren en te organiseren. Zo heb je een tool in huis die medewerkers op kantoor en in de buitendienst kan helpen om op een zo efficiënt mogelijke manier samen te werken. Dit helpt niet alleen jou, maar heeft ook voordelen voor je klant. Op deze manier kun je de buitendienst perfect managen. Uiteindelijk bespaar je juist tijd door urenregistratie! Dat klinkt wellicht vreemd, maar zwervende werkbonnen en mondelinge communicatie zijn vaker niet dan wel handig voor de voortgang van de processen. Juist daarom kost je urenregistratie enorm veel tijd. Omdat je dit van a tot z digitaliseert is dat vanaf dat moment verleden tijd.

Hoe werkt het?

De urenregistratie van je personeel is al een zware taak. Dit kun je met de urenregistratie van OutSmart veel eenvoudiger maken. Je urenregistratie zit namelijk al verwerkt in het gehele proces dat je doorloopt. Dat geldt van de offerte tot de uiteindelijke betaling. Het werkt als volgt: door een offerte te maken in je eigen huisstijl kun je jouw klanten een digitale offerte sturen die dan direct ondertekend kan worden. Deze offerte kun je dan weer omzetten naar een werkbon voor je collega’s. De werkbon gaat uiteindelijk naar het digitale planbord en wordt uitgezet bij de eerste beschikbare medewerker. Deze voert de aangeboden klus uit en kan direct online laten tekenen voor akkoord. Dit akkoord wordt dan via de app weer teruggestuurd naar de administratie. Op het moment dat je akkoord bent met de werkbon verschijnt er een factuur welke je kan versturen naar de klant. In het gehele proces worden de uren die ingepland zijn direct berekend en daarbij gekoppeld aan de werkbon. Als de gewerkte uren toch meer of minder worden dan kun je dit handmatig via het systeem aanpassen.

Waarom urenregistratie?

Voor ieder bedrijf is het van belang dat je inzicht hebt in het functioneren ervan. Je wil graag weten of de tijd die je hebt wel nuttig en efficiënt wordt gebruikt. Het zou vervelend zijn als je medewerkers het gehele land doorrijden terwijl je dat misschien beter kan clusteren om tijd te besparen. En tijd is is immer geld .Met de slimme software die OutSmart je aanbiedt kun je weer helemaal up-to-date aan de slag en uitgroeien tot het meest efficiënte bedrijf in jouw branche.